Alina Sorescu Atelierul de Muzica
Atelierul de Muzica Alina Sorescu
Click Aici pentru a vedea rezultatele activitatii atelierului Click Aici pentru a-i vedea pe primii absolventi
Atelierul de Muzica

Alina Sorescu ii indruma pe copiii talentati in cadrul Atelierului ei de Muzica

Atelierul de Muzica si Prezenta Scenica "Alina Sorescu" se adreseaza copiilor cu varste intre 4 si 10 ani care vor sa devina artisti.

Costul pe lună al cursului este de 490 RON.

Detalii: tel 0723 825 099, alinasorescu.ro@gmail.com

Indrumati de Alina, cei mici vor descoperi secretele unei prestatii artistice, vor studia canto adaptat varstei lor, vor invata cum sa-si stapaneasca emotiile in lumina reflectoarelor si sa se comporte natural pe scena. În cadrul cursurilor vor fi abordate următoarele obiecte de studiu: muzica (limbajul muzical, tehnica respiraţiei, exerciţii de canto), televiziune şi prezenţă scenică (dicţie, stimularea spontaneităţii şi a creativităţii, arta vorbirii in faţa camerelor de filmat, postura, tehnici de reducere a tracului).

"De cand lucrez cu cei mici la atelier, am redescoperit frumusetea copilariei si am rememorat farmecul anilor lipsiti de griji. Simt o mare satisfactie cand ii vad evoluand de la o saptamana la alta, cand observ apropierea care s-a creat intre noi si sunt mandra ca le pot insufla incredere. Ideea acestor cursuri mi-a venit ca urmare a anilor petrecuţi până acum pe scenă. De când am început să cânt, la vârsta de 4 ani în MiniSong-ul lui Ioan Luchian Mihalea, şi până în prezent am văzut şi aflat foarte multe despre lumea spectacolului. Şi tocmai pentru că şi eu am fost la un moment dat la început şi cu dorinţă de afirmare, vreau să îi sprijin pe cei mici de astăzi să cunoască şi să simtă pe pielea lor cum e să fii artist."

Urmareste-ma pe Facebook